Kryefaqja Të rinjtë Aktivitete TFL organizon një ekspozitë shëtitëse “Fuqizimi dhe pjesëmarrja e të rinjve”

TFL organizon një ekspozitë shëtitëse “Fuqizimi dhe pjesëmarrja e të rinjve”

0
Shpërndaje

Shoqata Together for Life zbatoi projektin “Power on Competencies” në bashkëpunim me 5 organizata partnere nga Italia Associazione Studenti per la Città, Kosova BLINK, Rumania D.G.T., Bullgaria Младежко европейско общество – dhe Sllovenia Mladinski Center Bit, nga Programi Erasmus+ i Bashkimit Europian Projekti konsistoi në zbatimin e disa aktiviteteve në nivel evropian, kombëtar dhe lokal – shkëmbime rinore dhe trajnime, zhvillimi i disa workshopeve me të rinjtë në nivel lokal, zhvillimi i konkursit të fotografisë me temë “Fuqizimi dhe pjesëmarrja e të rinjve” dhe më pas i ekspozitës shëtitëse nga 6 organizatat partnere të projektit, si dhe prodhimi i disa videove për promovimin dhe nxitjen e pjesëmarrjes së të rinjve në nivel lokal, kombëtar dhe evropian. Më shumë informacione mbi projektin mund të gjeni tek Fan Page i projektit “Power on Competencies”.

Fuqizimi dhe pjesëmarrja e të rinjve përmes fotografive

   

Punët e fotografëve dhe ilustruesve të rinj mbi fuqinë e të rinjve dhe edukimin e bashkëmoshatarëve shfaqen në një ekspozitë lëvizëse të organizuar në 6 shtete në Shqipëri, Bullgari, Itali, Kosovë, Rumani dhe Slloveni.

Ekspozita organizohet në kuadër të projektit “Power on Competencies”, që synon t’i pajisë të rinjtë me aftësi dhe kompetenca për fuqizimin e tyre me më pak mundësi për të marrë pjesë aktive në nivel lokal, kombëtar dhe evropian përmes përdorimit të mjeteve të reja mediatike.

  

Zbatimi i këtij Projekti për Ngritjen e Kapaciteteve konsistoi në zbatimin e veprimeve lokale dhe aktiviteteve të lëvizshmërisë të cilat bashkuan shumë frymëzim, shkëmbim përvojash, aftësi dhe kompetenca të reja për t’u shumëfishuar në nivel lokal.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here