Kryefaqja Dieta Ushqimet më të mira (dhe ato më të këqijat) për mëlçinë

Ushqimet më të mira (dhe ato më të këqijat) për mëlçinë

0
Shpërndaje

Kujdes me sheqerin

Abuzimi me ëmbëlsirat mund të ketë pasoja në mëlçi. Kjo ndodh sepse një pjesë e punës së mëlçisë është të konvertojë sheqerin në dhjam. Nëse e teproni me të, mëlçia krijon shumë dhjam, duke përfunduar aty ku nuk duhet. Në terma më afatgjatë, mund të përfundoni me probleme shëndetësore si sëmundja e mëlçisë së dhjamosur. Prandaj bëjini një favor mëlçisë dhe i konsumoni ëmbëlsirat në raste shumë të rralla.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here