Kryefaqja Shendeti a-z A 6 shenjat që paralajmërojnë se alergjitë sezonale mund të jenë diçka më...

6 shenjat që paralajmërojnë se alergjitë sezonale mund të jenë diçka më serioze

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Gjatë kësaj periudhe të vitit, kur temperaturat kanë shumë luhatje dhe ajri është i ndotur, është e natyrshme që të keni hundë të kuqe, sy që ju lotojnë ose rrjedhje nga hundët, ngjashëm me alergjitë sezonale. Por, disa simptoma që njerëzit i ngatërrojnë me alergji të lehta mund të jenë në fakt shenja të problemeve të tjera shëndetësore – disa prej të cilave mund të jenë edhe serioze.

Sidomos, nëse ilaçet kundër alergjisë nuk po japin asnjë efekt, ose nëse vëreni që disa simptoma lehtësohen kur jeni në ambiente të mbyllura, duhet të bëni një vizitë mjekësore.

Kushtojini vëmendje këtyre simptomave për të zbuluar nëse po përballeni me diçka më serioze se thjesht alergjitë.

Shfletoni galerinë

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here