Sallate me Luleshtrydhe dhe Rukola: Receta

Blerina Bombaj dietologe
Sallata me rukola dhe luleshtrydhe  është një sallatë verore shumë e freskët dhe e shijshme.
Përbërësit
1 luge uthull te kuqe
1/2 luge caji mjalt
1/4 luge caji kripe
1 luge vaj ulliri ekstra te virgjer
4 kupa rukola
1/4 kupe gjethe borziloku, te prera
1/2 avokado, te prere
1 kupe luleshtrydhe, te prera
4 rrepka, te prera holle
Përgatitja
Pergatisni salcen: ne nje tas te madh, perzieni bashke uthullen, mjaltin, kripen dhe vajin
Hidhni rukolen, borzilokun dhe avokadon mbi salce. Me pas shtoni luleshtrydhet dhe rrepkat.

Postime të ngjashme

BBC: Gjyshet që shpëtuan kuzhinën shqiptare
Si të përgatisni verë të nxehtë, ideale për festat
Ja pijet dhe ushqimet më të mira që mund t’i konsumoni çdo ditë në verë
Sallatë verore e lehtë dhe plot shëndet
A e dini se mpiksja e gjakut ndodh me shpesh te njerëzit e gjatë?
Intervista/ Vizitat tek mjeku, ushqyerja dhe presioni ‘online’ për vitamina, pediatrja Sheme orienton si duhet të sillemi në raport me fëmijët
Mjekja psikiatre tregon se si e nisin konsumin e drogës të rinjtë, ndryshimet fizike dhe psikologjike tek përdoruesit
Si jeni me gripin? Provoni këtë supë të shijshme