Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Kardiologji Dr. Indrit Temali

Dr. Indrit Temali

0
Shpërndaje

Indrit TemaliMjek Kardiolog

Diplomuar në 2001 në Mjekësi të Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës.

Specializuar në 2008 në Kardiologji Invazive dhe Elektrofiziologji, Departamenti i Kardiologjisë, Ankara, Turqi.

Që prej 2008 e në vazhdim, mjek kardiolog në Spitalin Amerikan, Tiranë.

Kontakt: 042 35 7535

Shpërndaje
Artikulli MëparshëmDr. Edjon Hajro
Artikulli TjetërDr. Teuta Haveri

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here