Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Dr. Rexhina Rama

Dr. Rexhina Rama

0
Shpërndaje

Emri: Rexhina Rama

Specializimi: ORL

E-mail: rexhina­_rama@yahoo.com

Dr. Rexhina Rama  është diplomuar në vitin 2007 për Mjekësi të Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Tiranës. 2011-2015 ka kryer ciklin e tretë të studimeve pasuniversitare, specializimi ORL.

Nga viti 2007-2011 ka punuar në një klinikë private, ndërkohë që gjatë periudhës 2008-2009 ka punuar dhe si mjeke shkolle njëkohësisht.

Nga viti 2015 e në vazhdim punon si mjeke ORL pranë Poliklinikës së Specialiteteve Nr. 2

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here