Kryefaqja Box 2 E keni përdorur gabim antidjersën!

E keni përdorur gabim antidjersën!

0
Shpërndaje

Përshtati: Ilma Lamçe

E përdorni antidjersën para se të dilni nga shtëpia dhe sërish bëheni me djers? Kjo ndodh për arsye se po e përdorni antidjersën në mënyrën e gabuar. Shumica prej jush mendojnë se duke e përdorur pas dushit dhe para se të dalim në mëngjes, ajo do të mbajë më tepër dhe trupi nuk do të djersijë.

Në fakt ndodh e kundërta, hedhja e antidjersës në mëngjes, pasi bëni banjo apo para se të dilni bën të kundërtën, e shton sasinë e djersës, duke ju shkaktuar edhe më shumë shqetësime. Antidjersat kanë një rregull në përdorimin e tyre, duhen përdorur gjithmonë në darkë.

Pra, para se të shtriheni për të fjetur, përdorni antidjersën sepse në këtë mënyrë bëhet e mundur mbyllja e poreve të djersës. Kur të zgjoheni në mëngjes do të shikoni se sasia e djersës do të jetë reduktuar./dailymail

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here