Kryefaqja Foto-Lajm Është ftohje apo grip?

Është ftohje apo grip?

0
Shpërndaje

Ftohja dhe gripi janë dy gjëra të ndryshme. Sigurohuni që të dalloni ndryshimet mes tyre që të shëroheni më shpejtë.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here