Kryefaqja Pyet Mjekun Kam humbur dëshirën për marrëdhënie intime. Çfarë problemi kam?

Kam humbur dëshirën për marrëdhënie intime. Çfarë problemi kam?

0
Shpërndaje

Përshëndetje! Jam 24 vjeç. Ka më shumë se 1 vit që më ka humbur plotësisht dëshira për marrëdhënie intime. Kam bërë analizat dhe doli se kam një rënie të hormonit testosteron. Unë e kisha 2.30, ndërsa në analiza shënonte se duhet të jetë nga 2.49-8.38 ng/ml

Ju lutem, mund të më tregoni se a është kjo për shkak të testosteronit si dhe pse vjen deri tek rënia e këtij hormoni?

Përgjigjet Evin Dani, mjek androlog

Rasti është interesant, sigurisht jo i pari. Rënia e nivelit të testosteronit sjell si pasojë rënien e dëshirës për marrëdhënie seksuale. Kjo rënie ka shumë shkaqe, disa nga ato edhe të panjohura. Megjithatë, rasti juaj është një rast për t’u studiuar. Ju lutem shumë, nuk mjafton vetëm rënia e nivelit të testosteronit. Janë edhe shumë mekanizma e arsye të tjera që na shërbejnë për të përcaktuar shkakun dhe arsyen dhe sigurisht e rëndësishme është skema e mjekimit në mënyrë që ju ta kaloni këtë moment. Unë rekomandoj që duhet ta ndiqni rastin tek mjeku specialist. Nuk mund të bëhen përcaktime konkrete apo të jepen këshilla pa u njohur nga afër me rastin. Sa më shpejt duhet të kryeni analiza specifike tek specialisti.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here