Kryefaqja Kuzhina Kek me kakao, gjizë dhe fruta

Kek me kakao, gjizë dhe fruta

0
Shpërndaje

Blerina Bombaj, dietologe

Për kekun:

  • 4 kokrra vezë
  • 1 bustinë pluhur pjekeje
  • 170gr miell
  • 100ml qumësht të pasterizuar
  • 2gr vanilje
  • 80gr kakao
  • 150gr sheqer
  • 1 filxhan çaji vaj ulliri

Përgatitja:

  1. Rrihni vezët me sheqerin dhe vajin e ullirit.
  2. Shtoni qumështin, vaniljen dhe pluhurin e pjekjes dhe përzieni sërish.
  3. Shtoni miellin dhe kakaon.

Për mbushjen përzieni në mikser:

  • 5 lugë të mëdha reçel kumbulle
  • 5 lugë të mëdha kos, 3 lugë të mëdha arre kokosi
  • 8 lugë gjizë pa kripë

Frutat

  • Mango, luleshtrydhe dhe kivi të prerë kubike./ Shendeti.com.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here