Kryefaqja Shendeti a-z DH Këtë nuk e kishim menduar: Dhëmbët e prishur na rrezikojnë nga këto...

Këtë nuk e kishim menduar: Dhëmbët e prishur na rrezikojnë nga këto 4 sëmundje të rënda

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Gjakrrjedhje nga dhëmbët, mishra të inflamuara, prishje të dhëmbëve, erë e keqe nga goja – shëndeti i dobët oral nuk është problem vetëm se nuk mund të putheni me të tjerët. Ajo çka ndodh me gojën mund të ndikojë gjithashtu edhe në pjesë të tjera të trupit, ndonjëherë edhe  me pasoja shumë të rënda.

Bakteri në gojë mund të përhapet në të gjithë pjesën tjetër të trupit, duke çuar në një sërë pasojash jo fort të mira.

Por, ku shkon ky bakter dhe çfarë problemesh mund të shkaktojë?

Shfletoni galerinë për të zbuluar se si ndikon shëndeti oral në thuajse çdo pjesë të trupit:

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here