Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Neurologji Dr. Sokrat XHAXHO

Dr. Sokrat XHAXHO

2
Shpërndaje

Tel: 068 22 80 065, Spitali i Neuroshkencës, QSUT “Nënë Tereza”

2 Komente

  1. Përshëndetje i nderuar Dr. Sokrat XHAXHO.
    Kam një hall shumë të madh me djalin tim, tani mbush 31 vite.
    Djali im nuk mund te flej as te pushoj i qet kursesi, për arsye se tër kohen i dhëmbin këmbë, gjithher ka nje shqetësim thot se po me duket se po me han bubrrecat. Ai kur flen dhe tër kohen vetë i kecejnë këmbë pa vetedije. Ky thuajse ç’do her vetem qan prej presionit te këmbëve.
    Ju lutemi nëse keni mundesi te na ndihmoni qka te bëjme me tutje se është shumë keq. Ai thuajse ç’do nat perdor diazapam te 5 mg. po shpesh edhe nga dy copa i pin per njiher.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here