Kryefaqja Box 4 Njihuni me të famshmet që nuk veshin të brendshme!

Njihuni me të famshmet që nuk veshin të brendshme!

0
Shpërndaje

Përgatiti për gazetën “Shëndet+”: Elena Beta

Femrat e famshme janë gjithmonë në tentativa për të marrë sa më shumë vëmendje. Faqet e internetit, gazetat dhe media mbulojnë çdo pjesë të jetës së tyre, deri atje sa nuk ju shpëtojnë rastet kur ndonjë nga të famshmet bukuroshe mund të shfaqet pa të brendshme. Ja rastet më pikante të identifikuara nga mediat nëpër botë.

Rihanna
rihana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez

xheniger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyoncebeyonce 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Kardashian

kim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uma Thurman
uma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lady GaGa
lady gaga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heidi Klum

heidi

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here