Kryefaqja Pyet Mjekun Pyet mjekun: Me janë shfaqur disa vena të gjata në të gjithë...

Pyet mjekun: Me janë shfaqur disa vena të gjata në të gjithë trupin, a janë të rrezikshme?

0
Shpërndaje

Me janë shfaqur disa vena të gjata në të tërë turpin, veçanërisht me të theksuara në gjinj. Janë në ngjyrë të kuqe në të kaltër të errët. Unë jam 19 vjeç. Ju lutem me ndihmoni çfarë po më ndodh?

Përgjigjet Violeta Dajci, mjeke dermatologe në QSUT

Shfaqja e venave, siç e shpjegoni ju, mund të ketë arsye të ndryshme. Duke u nisur nga mosha juaj, mendoj se mund të jetë ndryshimi në peshë. Megjithatë, ju rekomandoj të kryeni një vizitë fillimisht tek mjeku juaj i familjes dhe ai ju jep një drejtim./ Shendeti.com.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here