Kryefaqja Box 2 Rregulloni posturën tuaj në vetëm 15 minuta me këtë ushtrim të thjeshtë

Rregulloni posturën tuaj në vetëm 15 minuta me këtë ushtrim të thjeshtë

0
Shpërndaje

Përshtati: Blertina Koka

Të qëndruarit ulur pranë kompjuterit për një kohë të gjatë, jo vetëm që shkakton tension të qafës dhe shpatullave, por edhe dhimbje në pjesën lumbare të kurrizit. Kryeni këtë ushtrim, që zgjat vetëm 15 minuta, për të mbajtur posturën drejt dhe që të mos keni dhimbje të kurrizit.postur

  1. Shtrihuni me bark.
  2. Vendosni duart tek këmbët.
  3. Bashkoni këmbët bashkë.
  4. Ndërsa nxirrni frymën, ngrini kokën, gjoksin dhe pjesën e sipërme të barkut.
  5. Pozicioni i duarve dhe i këmbëve nuk duhet të ndryshojë.
  6. Merrni sërish frymë dhe kthehuni në pozicionin fillestar.
  7. Përsëriteni këtë ushtrim 10 herë.
  8. Ushtrimin duhet ta bëni gjithashtu 3 herë në javë që të vini re rezultate pozitive.

Të gjithë ushtrimin do ta gjeni të ilustruar në videon e mëposhtme:

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here