Kryefaqja Femijet Si duhet vepruar kur fëmija vazhdon të urinojë në gjumë?

Si duhet vepruar kur fëmija vazhdon të urinojë në gjumë?

0
Shpërndaje

fle gjume femijeNga pediatri Polikron Çelo:

Në radhë të parë, konsultohuni me mjekun për t’u siguruar lidhur me gjendjen shëndetësore.

Mos e akuzoni padrejtësisht, as mos e fyeni e ndëshkoni. Nuk është faji i tij, nuk është as dembel.

Këto veprime nuk sjellin asnjë të mirë, veçse rëndojnë më tepër gjendjen.

Dy orë para gjumit të mos teprohet me lëngje.

Para shkuarjes në shtrat, të shkojnë në banjë.

Bëni një kalendar dhe regjistroni ditët që nuk është lagur dhe përgëzojeni për çdo rezultat.

Ka qenë rekomanduar zgjimi në orë fikse gjatë natës, po sot është hequr dorë.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here