Kryefaqja Uncategorized Thirrje për trajner “Për të drejtën e konsumatorit” aspekti social-ekonomik (Ankesa konkrete)

Thirrje për trajner “Për të drejtën e konsumatorit” aspekti social-ekonomik (Ankesa konkrete)

0
Shpërndaje

Thirrje për trajner “Për të drejtën e konsumatorit”

Në kuadër të projektit “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërisë civile dhe qeverisjes lokale për mbrojtje më të mirë të konsumatore”. Shoqata “Instituti për Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare” hap thirrjen për 2 ekspertë kombëtar për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit ë qytetet Elbasan, Vlorë, Berat, Korçe, Kukës.

Personat e interesuar të paraqesin dokumentacionin në adresat:

  • Email: institutiperzhvillimqytetar@gmail.com

daburnazi@gmail.com

  • Posta: Rr. Brigada VIII, pallati jeshil tekno-projekt, Shk.2, Ap.14 Tiranë
  • Dorazi në adresën e mësipërme

Afati përfundimtar i dorëzimit për aplikim: 30 Korrik ( ora 16:30)

Thirrje per ekspert-trajner, e drejta e konsumatorit, ankesa, aspekti social-ekonomik

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here