Kryefaqja Uncategorized Thirrje për kordinator lokal

Thirrje për kordinator lokal

0
Shpërndaje

Në kuadër të projektit “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërisë civile dhe qeverisjes lokale për mbrojtje më të mirë të konsumatorë”. Shoqata “Instituti për Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare” hap thirrjen për pesë koordinatore lokal në qytetet Elbasan, Vlorë, Berat, Korçe, Kukës për të koordinuar aktivitetet në lidhje me mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit në këto qytete.

Personat e interesuar të paraqesin dokumentacionin në adresat:

Afati përfundimtar i dorëzimit për aplikim: 15 Prill

TOR Coordinator

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here