Kryefaqja Uncategorized Thirrje për trajner “Për të drejtën e konsumatorit”

Thirrje për trajner “Për të drejtën e konsumatorit”

0
Shpërndaje

Në kuadër të projektit “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërisë civile dhe qeverisjes lokale për mbrojtje më të mirë të konsumatore”. Shoqata “Instituti për Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare” hap thirrjen për 2 ekspertë kombëtar për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit ë qytetet Elbasan, Vlorë, Berat, Korçe, Kukës.

Personat e interesuar të paraqesin dokumentacionin në adresat:

Afati përfundimtar i dorëzimit për aplikim: 30 Korrik ( ora 16:30)

Thirrje per ekspert-trajner E drejta e konsumatorit aspekti ligjor

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here