Kryefaqja Uncategorized
0
Shpërndaje

Në kuadër të projektit “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërise civile dhe qeverisjes lokale për mbrojtje më të mirë të konsumatore”, shoqata “Instituti për Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare” hap thirrjen për përkthyes të gjuhës angleze.

Përkthyesi bazuar në kërkesat dhe të dhënat e vendosura në dispozicion nga stafi i IZHIQ duhet të angazhohet në:

Përkthimin e fjalimit të ekspertit ndërkombëtar “mbi mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit” që do të zhvillohet në 5 qytete Elbasan, Berat, Korçë, Vlorë, Kukës në periudhën shtator-tetor ( 1 ditë pune në çdo qytet/ 5 ditë pune gjithsej).

Personat e interesuar të paraqesin dokumentacionin në adresat:

  • Posta: Rr. Brigada VIII, pallati jeshil tekno-projekt, Shk.2, Ap.14 Tiranë
  • Dorazi në adresën e mësipërme

Afati përfundimtar i dorëzimit për aplikim: 30 Korrik ( ora 16:30)

KËRKESË PËR OFERTË

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here