Kryefaqja Të rinjtë Aktivitete Detyrimet e kandidatëve ndaj ligjit të dekriminalizimit dhe financimi nga palët e...

Detyrimet e kandidatëve ndaj ligjit të dekriminalizimit dhe financimi nga palët e treta

0
Shpërndaje

Detyrimet e kandidatëve ndaj ligjit të dekriminalizimit dhe financimi nga palët e treta

Pse ka rëndësi integriteti në zgjedhje?

A e dini që financimi i partive nga palët e treta nuk është i rregulluar me ligj?

A e dini se partitë politike më të mëdha në vend nuk e kanë të publikuar dhe të aksesueshëm nga publiku kodin e etikës?

Për një informacion të mëtejshëm mbi dekriminalizimin dhe integritetin në zgjedhje, ju ftojmë të informoheni përmes infografik-ëve bashkangjitur.

Together for Life po bashkëpunon në kuadër të Fushatës për Integritetin e Zgjedhjeve Lokale e organizuar nga Albania Community Assist dhe mbështetur nga Fondacioni Westminster për Demokraci – WFD dhe Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here