Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Gastrohepatologji Dr. Arbër Veliu 

Dr. Arbër Veliu 

1
Shpërndaje
Dr. Arber Veliu

Arber VeliuGastro-enterolog/Hepatolog

Specialist i Endoskopisë diagnostike dhe terapeutike

Gastroenterolog në QKUK, Klinika e Gastroenterologjisë dhe Hepatologjisë

Shef i Njësisë së Endoskopisë, Prishtinë, Kosovë

Tel.+37744165624

Email: drarberi@gmail.com , www.dr.arberveliu.4t.com

1 Koment

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here