Kryefaqja Lifestyle Fëmijët me Sindromën Down, karaoke me nënat

Fëmijët me Sindromën Down, karaoke me nënat

0
Shpërndaje

50 nëna | 50 fëmijë |  1 kromozom më shumë

50 fëmijë me Sindromën Down janë bërë pjesë e një videoje që po bën xhiron nëpër botë.

Yjet e vegjël së bashku me nënat e tyre përdorin një formë  të gjuhës së shenjave për të kënduar këngën “A Thousand Years” të Christina Perri.

Nënat shpresojnë që videoja, e krijuar për Ditën Botërore të Sindromës Down (21 mars), të ndryshojë perceptimin dhe thyejë tabutë për personat me sindromën down.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here