Kryefaqja Box 3 Kjo është 6-vjeçarja me “57 profesione” (video)

Kjo është 6-vjeçarja me “57 profesione” (video)

0
Shpërndaje

Përgatiti për gazetën Shëndet+ dhe Shëndeti Online: Elena Beta

Shannon, një vajzë 6-vjeçare, përpiqet të bëjë 57 punë për herë të parë, nga hidraulik, shef kuzhine, mësuese, doktoreshë, kengëtare, drejtore, mësuese matematike, e deri tek mësuese e e shkencave natyrore.

Se si “përshtatet” ajo me punët interesante mund ta ndiqni tek video gazmore!/ Glamour

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here