Kryefaqja Box 4 Në cilën moshë mund të bëhet operacioni plastik i hundës?

Në cilën moshë mund të bëhet operacioni plastik i hundës?

4
Shpërndaje

hunda buzetPërgjigjja nga mjeku Xhevahir Hoxhallari:

Korrigjimi i perdes së hundës, i anës funksionale të saj, bëhet kur kalon moshën 16, 17 vjeç. Ndërsa rinoplastika, korrigjimi i defektit të jashtëm të hundës, nuk mund të bëhet pa kaluar mosha 18 vjeç për vajzat dhe 19 për djemtë, pasi supozohet që vajzat rriten më shpejt. Mosha ideale do të ishte rreth 20, 21 vjeç, pra është mosha kur mbaron rritja e kockave nazale.

4 Komente

  1. Duhet te keni shume kukdes kur beni zgjedhjen per nje nderhyrje te tille , une personalisht kam bere rhinoplasty me Doktor Xhevahir Hoxhallari dhe kam nje deformim te hundes , pra jane mjeke te pa kujdesshem qe kan qellim vetem pagesen ne fund . Beni kujdes nga ky mjek , flas nga eksperienca .
    Faleminderit

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here