Kryefaqja Covid-19 Si të vendosni, përdorni dhe hiqni maskën?

Si të vendosni, përdorni dhe hiqni maskën?

0
Shpërndaje

📌 Është shumë e rëndësishme të dimë si të vendosim, përdorim, heqim maskën 😷 dhe ku duhet ta hedhim 🗑 atë pas përdorimit

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here