Kryefaqja Box 3 Vajza që humbi 46 kilogramë ju jep disa këshilla të vlefshme

Vajza që humbi 46 kilogramë ju jep disa këshilla të vlefshme

0
Shpërndaje

Mistsi Gauthier, 26 vjeç është vajza që humbi 46 kilogramë. Ajo tregon të gjitha hapat që ndoqi për të arritur këtë qëllim që i vuri vetes duke frymëzuar kështu edhe njerëz të tjerë të cilët dëshirojnë të njëjtën gjë.

mitsiMitsi bënte stërvitje 50 – 60 minuta çdo ditë, ndërsa shikonte emisionin e saj të preferuar televiziv.

Nisi të plotësojë çdo ditë ditarin e saj të ushqimit duke llogaritur  sa kalori merrte gjatë ditës.

Ajo konsumonte ushqime të shëndetshme si karrota dhe perime të tjera.

Vraponte 3 kilometra në ditë.

Pinte qumësht me kalori të ulta.

Mitsi u ushqye shëndetshëm dhe u ushtrua rregullisht për 4 vitë rresht.

Përgatiti për “Shëndet+” : Elena Beta

Burimi: Health Healthy food and Advice

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here