Kryefaqja Uncategorized Vend pune GAZETAR

Vend pune GAZETAR

0
Shpërndaje

Gazeta Shendeti kërkon të punësojë një gazetar terreni.

Detyrat
– Ndjek ngjarjet e përditshme në terren
– Shkruan dhe përgatit lajmet për botim
– Është përgjegjës për burimin e informacionit dhe zhvillimin e lajmit
– Kontribuon në planifikimin dhe mbulimin e ngjarjeve
– Zhvillon intervista në terren

Kushtet

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë ose të jetë në proces studimi në Shkenca Komunikimi ose Sociale (Gazetari, Gjuhë-Letërsi, Punë Sociale ose në një degë të ngjashme), dhe ka pasion gazetarinë;
  • Të ketë njohuri të mira të drejtshkrimit të gjuhës shqipe;
  • Të ndihet komod me punën në lëvizje dhe në terren;
  • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe si pjesë e ekipit;
  • Të ketë përkushtim ndaj punës së kryer dhe të jetë i/e aftë të punojë me vetëiniciativë;

Të interesuarit të dërgojnë CV në info@shendeti.com.al

Afati i fundit i aplikimit: 20 Shtator 2021

Adresa: Rruga «Brigada VIII», pallati jeshil Tekno-Projekt, shk 2, ap.14.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here