Kryefaqja Femrat Vuaj prej 3 vjetësh nga probleme me urinimin, ç’të bëj?

Vuaj prej 3 vjetësh nga probleme me urinimin, ç’të bëj?

1
Shpërndaje

Jam një grua 47-vjeçare dhe kam një problem me urinimin. Ka 3 vjet që e kam këtë problem, por së fundmi më është agravuar. Kam bërë analizat e urinës dhe më dalin mirë. Kam bërë eko abdominale dhe më del mirë. Unë kam ndjesinë sikur dua të urinoj dhe këtë e kam gjithë ditën dhe gjithë naten. Kur urinoj, pak çaste më vonë kam një ndjenjë sikleti, jo dhimbje, as gjak në urinë, ngjyre normale. Kam një ndjenjë rëndese e sikur kam temperaturë në uretër. Nuk kam djegie gjatë urinimit, nuk është cistit sepse kam bërë analizat e nevojshme. Mendoj të jetë ndonjë problem i fshikezës apo i uretrës. Nuk e di, po mundet, ju lutem më ktheni një përgjigje se ç’duhet të bëj.

Me respekt

veshkatPër pyetjen tuaj i jemi drejtuar mjekes nefrologe në Itali, Anduela Mjeshtri:

E nderuar zonjë, në lidhje me problemin tuaj do të thoja:

Së pari është e domosdoshme një anamnezë e detajuar (profesioni, numri i shtatzënive, mënyra e të ushqyerit, probleme të tretjes etj),

Së dyti, duhet përjashtuar çdo patologji e traktit urinar (duhet të bëni eko abdominale para dhe pas urinimit për të parë nëse shkarkohet plotësisht fshikëza e urinës. Nëse do të ishte e nevojshme më pas mund të bëni një CUM (cistoureterografia minzionale);

Së treti, duke vënë re simptomat tuaja nuk duhet përjashtuar absolutisht patologjia e rënies së organeve gjenitale. Ndaj këshilla ime është një vizitë mjekësore urogjinekologjike për të diagnostikuar këtë patologji e më pas për të marrë masat e nevojshme.

1 Koment

  1. Mendoj se pacientia mund të vuajë NGA një CISOCELLE që është e shpeshtë në gratë pluripare.
    Anamneza më e plotë dhe ekzaminimi tek specialisti do ta vendosë diagnozën e Saj.
    MJEKIMI vjen pas vendosjes së Diagnozës.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here