Kryefaqja Dieta 5 arsye përse fëmijët duhet të marrin Omega-3

5 arsye përse fëmijët duhet të marrin Omega-3

0
Shpërndaje
http://omegor.al/product/omegor-kids-kapsula-te-pertypshme/

Fëmijët, ashtu si edhe të rriturit, kanë nevojë për të marrë sasinë e duhur të Omega 3.

Por, meqenëse dieta e tyre ushqimore nuk është asnjëherë e pasur me Omega – 3 në nivelet e duhura, mjekët këshillojnë përdorimin e kapsulave të vajit të peshkut.

Omegor Kids është një nga suplementet më të pasura e të purifikuara me Omega-3.

Por, cilat janë arsyet përse duhet të zgjedhim vaj peshku për fëmijët tanë dhe përfitimet që ata marrin nga përdorimi i Omegor Kids?

  1. Pasuron dietën e tyre ushqimore

Omega-3 gjendet kryesisht tek ushqime të tilla si: salmoni, sardelet, peshku i bardhë, karkalecat, farat chia, etj.

Dhe fëmijëve zakonisht nuk ju pëlqen të hanë peshk apo produktet e tjera që përmbajnë Omega-3, ndaj dieta e tyre ushqimore nuk është e pasur.

Omegor kids vjen në dy forma: kapsula të përtypshme e me shije frutash, si edhe në formë shurupi.

Përmes përdorimit të Omegor kids, ju do të pasuroni dietën ushqimore të fëmijëve pa shumë luftë në shtëpi, duke ju dhënë atyre nivelin e duhur të Omega-3, që është aq i nevojshëm për zhvillimin e tyre.

  1. Ndikon në një jetë më aktive

Mungesa e nivelit të duhur të Omega-3 mund t’i bëjë fëmijët më pasiv dhe jo aq të shëndetshëm. Ndërkohë, me përdorimin e Omegor kids dhe marrjen e nivelit të duhur të Omega-3 sipas moshës së fëmijës, ata do të jenë më aktivë dhe energjikë.

  1. Forcon imunitetin

Nivelet e ulëta të Omega-3 mund të ndikojnë në aftësinë e trupit për të luftuar bakteret apo mikoorganizmat e tjerë të dëmshëm për trupin.

Përdorimi i Omegor kids ndihmon në forcimin e imunitetit të fëmijëve tuaj.

  1. Ndihmon në zhvillimin e trurit

Mungesa e nivelit të duhur të Omega-3, të nevojshëm për trupin, mund të ndikojë në ekspozimin e inflamacioneve apo edhe të funksioneve njohëse dhe ndërvepruese.

Ndaj Omegor kids ndihmon fëmijët tuaj për një zhvillim normal mendor e fizik.

  1. Ndihmon në mirëqenien e përditshme

Përdorimi i Omegor kids jo vetëm që ndihmon fëmijën tuaj për një zhvillim normal të trurit, një jetë më aktive apo forcon imunitetit, por Omegor kids ndihmon në mirëqenien e përgjithshme të fëmijëve tuaj, duke i bërë fëmijët të shëndetshëm, aktivë, të qetë e sa më energjikë.

http://omegor.al/product/omegor-kids-kapsula-te-pertypshme/

Sikurse të gjithë e dimë, fëmijëve nuk ju pëlqen të hanë peshk apo të marrin kapsula të vajit të peshkut, ndaj Omegor Kids ju ndihmon që ata të marrin sasinë e nevojshme të Omega-3 të nevojshëm për trupin.

Omegor kids është suplement i pastër dhe i purifikuar i vajit të peshkut, me origjinë të pasur vegjetale, pa glutenë dhe alergjenë, e i pasur me vitaminë C & D3.

Për më tepër është i shijshëm dhe vjen në dy versione, me kapsula të përtypshme me shije karamelesh me fruta, apo edhe në formë shurupi.

Omegor Kids mund ta gjeni në çdo farmaci, si edhe mund ta porosisni vetëm me një klikim në http://omegor.al/product/omegor-kids-kapsula-te-pertypshme/ dhe ju vjen në shtëpi, pa u munduar fare.

Me Omegor Kids, ju keni siguri të lartë për ta përdorur për më të shtrenjtët tuaj.

 

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here