Kryefaqja Box 4 A ndikon përdorimi i kontraceptivëve në shfaqjen e strijave?

A ndikon përdorimi i kontraceptivëve në shfaqjen e strijave?

1
Shpërndaje

strijaPyetje nga lexuesit:

A ndikon përdorimi i vazhdueshëm i kontraceptivëve në shfaqjen e strijave?

Albana Lufi, dermatologe

Janë të shumtë faktorët që ndikojnë në shfaqjen e strijave. Një faktor që ndikon janë ndryshimet hormonale të cilat ndodhin. Kontraceptivët janë hormone dhe, siç e thamë, hormonet janë faktorë që ndikojnë në shfaqjen e strijeve.

1 Koment

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here