Kryefaqja Box 4 Djali që harxhoi 50 mijë paundë për t’u dukur si kukulla Ken:...

Djali që harxhoi 50 mijë paundë për t’u dukur si kukulla Ken: Ja si duket ai pas operacioneve

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip për gazetën “Shëndet+”: D.Bardhi

Rodrigo Alves është emri i 32 vjeçarit nga Sao Paulo, Brazil që harxhoi 50.000 paundë për t’u dukur si kukulla Ken.

k1

Ai ka bërë 7 ndërhyrje kirurgjikale në hundë, ka bërë mbjellje të flokëve, botoks në fytyrë, fryrje të mollëzave, lipostucion, fryrje të muskujve të krahëve, lipostucion në këmbë, bark etj.

k8

Sipas Alves, të qënit si “kukulla Ken” i ka kushtuar shumë, jo vetëm financiarisht, por edhe në aspektin shëndetësor. Ai kishte probleme me frymëmarrjen dhe hunda e fytyra iu infektuan.

k5

Pas ndërhyrjeve kirurgjikale, përveç komplikacioneve në hundë, Alves pësoi komplikime të rrezikshme edhe në operacionet që kishte kryer për të rritur bicepsin, tricepsin dhe supet me silikon. Silikoni i aplikuar në këto zona i ishte rritur aq shumë sa atij ia bënte të pamundur lëvizjen dhe ushqyerjen.

k4

Shpesh herë ka qënë pranë vdekjes për shkak të komplikacioneve shëndetësore që i kanë arrur si pasojë e operacioneve të shumta plastike.

k3

Alves tha se ka qënë tërësisht i pakënaqur me pamjen e tij të mëparshme, prandaj ju ndënshtrua operacioneve të shumta plastike.

Burimi: Daily Mail

k7

k6

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here