Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Gastrohepatologji Dr. Ada Myrto

Dr. Ada Myrto

0
Shpërndaje
Emri, Mbiemri Ada Myrto
Profesioni Gastrohepatologe
Telefoni 069 58 76 749
E-mail myrto.ada@gmail.com

 

Eksperienca e punës
Tetor-nentor 2008 Kam ndihmuar ne realizimin e librit “Infermieristika e pergjithshme” Fakulteti i Infermierise,” Aleksander Xhuvani”,  Elbasan
Nentor 2008–prill 2009 Intervistuese ne “ Studimin Demografik Shendetesor ne Shqiperi” per qarkun e Elbasanit, nen mbikeqyerjen e UNFPA, UNCEF, USAID, SDC, Ministrise se Shendetesise, Instat-it dhe Institutitit te Shendetit Publik
14 shtator – shkurt 2011 Perkthyese librash mjekesor dhe redaktore shkencore ne “ Qendren per  Perkthim dhe Kualifikim” pranë shtepise botuese “Dituria”, Tirane . Libra si Oxford Textbook of Medicine, Physical Medicine and Rehabilitation, Merrit Neurology, Haematology, Infectious Disease, Psychiatri, Urology, Gynecology, Oncologic Radioterapi, Harrison, Cecil Medicine, Kaplan and Sadock
Prill 2011- mars 2015 Specializante ne departamentin e gastro-hepatologjise ne Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza” Tirane
Arsimi dhe trajnime të ndryshme

 

1998 – 2002 Shkolla e mesme e pergjithshme “Qemal Stafa”, Tirane
2002 – 2008 Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekesise, Dega Mjekesi e pergjithshme, Tirane
05/05/ – 2006 Certifikate trajnimi per AIDS-in nga fondacioni PH Suisse-Partnerships in Health
11-12/11/2006 Certifikate trajnimi “ Physical Examination Internal Medicine “ I organizuar nga SOPA- Students Organisation Pro Albania, Germany
26-27.10.’06 dhe 25-26.10.’07 Certifikate pjesemarrjeje ne konferencen e 14-15-të Mediko-Kirurgjikale, Tirane
1-24 tetor 2008 Certifikate trajnimi e dhene nga Makro International dhe Ministria e Shendetesise me qellim realizimin e “Studimit Demografik Shendetesor ne Shqiperi”
Maj 2009

 

09-15 qershor 2009

 

23 tetor 2009

 

20 mars 2010

 

13-15 tetor 2010

 

Dhjetor 2012

 

Shkurt 2012

 

Tetor 2012-dhjetor 2012

 

 

Tetor 2013-nentor 2013

 

 

9 mars 2015

 

10-12 mars 2015

 

 

Kurse trajnimi per “Menaxhim Financiar dhe Spitalor” prane Institutit te Shendetit Publik, te organizuar nga “Rush University” Çikago.

Certifikate trajnimi mbi “Vaksinimin dhe Semundjet infektive “ te organizuar nga Universiteti i Anverses, Fakulteti i Mjekesise dhe EMSA (Europian Students Association Antwerp), Anverse, Belgjikë

Certifikate trajnimi mbi Tuberkulozin, realizuar nga Instituti i Shendetit Publik, Tirane

Certifikate pjesemarrjeje ne konferencen e Gastro-Hepatologjise, e dhene nga Instituti i Shendetit Publik ne bashkepunim me Shoqaten e Gastro-Entero- Hepatologeve te Shqiperise

Certifikate pjesemarrjeje ne Simpoziumin Vjetor Nderkombetar  “Biosecurity and Biosafety: future trends and solutions”, organizuar nga  Mikrobiologjia Klinike –Spitali Universitar Luigi Sacco, Milano, Itali

Kam marre pjese ne kursin e pare praktik te realizuar nga UEGF (Federata e Bashkuar Europiane e Gastro-Hepatologjise)   EBM (Evidence Based Medicine) Vjenë, Austri

Kam tre publikime ne revisten e Gastro-Hepatologjise te lidhur me Trombozen e Venes Porta ne pacientet Cirrotike

Kam  frekuentuar departamentin e mjekesise Interne 1 dhe kam bere praktike ekografike ne laboratorin e ekografise abdominale prane departamentit  te Gastro-Hepatologjise  ne “Policlinico di Modena”, “Universita degli studi di Modena e Reggio Emilia”, Modena, Itali

Kam  frekuentuar departamentin e mjekesise interne 1 dhe kam bere praktike ekografike ne laboratorin e ekografise diagnostikuese ne “Policlinico di Modena”, “Universita degli studi di Modena e Reggio Emilia”, Modena, Itali

Kam frekuentuar kursin e ekografise “Ecografia Bedside”, te realizuar ne “Ospedale Maggiore”, prane “Centro di Ricerca  e Formazione in Ecografia”, Bolonjë, Itali

Kam frekuentuar kursin e ekografise “Ecografia Clinica” te realizuar ne “Ospedale Maggiore” pranë “Centro di Ricerca e Formazione in Ecografia”, Bolonjë, Itali

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here