Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Ortopedi-traumatologji Dr. Endrit Mone

Dr. Endrit Mone

2
Shpërndaje
Endrit Mone, fizioterapist

Endrit Mone ka mbaruar Fakultetin e Infermierisë, dega fizioterapi, në Universitetin e Tiranës.

Endrit MonePrej vitit 2008 dhe aktualisht është fizioterapist i licencuar pranë Federatës Shqiptare të Futbollit dhe gjithashtu është fizioterapist pranë repartit të traumatologjisë dhe ortopedisë në Spitalin e Traumës (ish-spitali ushtarak).

Prej tre vjetësh vijon të japë mësim në një nga universitetet private në vend.

Është anëtar i Kryqit të Kuq Shqiptar dhe pjesëmarrës në shumë simpoziume dhe kongrese.

Ka kryer trajnime të ndryshme, mes të cilave edhe trajnim në Itali për elektroterapinë.

Kontakt:

Aktualisht Spitali i Traumës

Tel: +355 (0) 67 40 81 832

E-mail: moneendrit@yahoo.com

2 Komente

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here