Kryefaqja Shendeti a-z A Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

0
Shpërndaje

Diagnoza: Analizë të palcës kurrizore

Nëse trupi prodhon më pak ose më shumë qeliza të gjakut, ose struktura e tyre duket jonormale, mund të duhet të bëni një analizë të palcës kurrizore. Palca kurrizore, indi sfungjeror brenda kockave, përmban qeliza staminale që kthehen në qeliza të gjakut. Mjeku do t’ju marrë një mostre të vogël të palcës nëpërmjet një gjilpëre. Procedura zgjat rreth 30 minuta dhe mund të keni shumë pak dhimbje.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here