Kryefaqja Aktualitet Michelle Obama në depresion për shkak të pandemisë. Ja çfarë ka ndryshuar...

Michelle Obama në depresion për shkak të pandemisë. Ja çfarë ka ndryshuar në jetën e ish-zonjës së parë të SHBA-së

0
Shpërndaje

Michelle Obama pohon se po vuan nga depresioni. Sipas saj, izolimi, mbyllja për një kohë të gjatë janë shkaqet që kanë krijuar këtë problem mendor. Megjithatë, ajo rendit edhe padrejtësisë racore dhe hipokrizisë së administratës Trump si shkaqe të tjera të forta për gjendjen aktuale të saj shëndetësore.

Bëhet fjalë për një depresion në shkallë të ulët, megjithatë pasojat e këtij problemi ndihen jo pak në përditshmërinë e saj. Zonja Obama ka pranuar se ka ndryshuar rutina e saj (ushqyerja dhe gjumi).

“Zgjohem në mes të natës sepse shqetësohem për diçka ose më rëndon diçka”, shton më tej Michelle.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here