Kryefaqja Femrat Myku vaginal, cili është rreziku i vetëkurimit?

Myku vaginal, cili është rreziku i vetëkurimit?

0
Shpërndaje

femra gruajaNga gjinekologia Donika Beba:

Asnjëherë shqetësimet që lidhen me shenjat e Infeksioneve Seksualisht të Transmetueshme nuk mund të vlerësohen nga vetë pacientja për shkallën e gravitetit dhe seriozitetin që ato paraqesin.

Është mjeku që duhet ta vlerësojë situatën dhe të vendosë mënyrën e trajtimit, qoftë edhe në rastet kur simptomatika orienton për praninë e mykut.

Duhet gjetur shkaku i pranisë së përsëritur të mykut dhe duhet trajtuar, pasi shpeshherë, në praninë e mykut fshihen patologji të rëndësishme.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here