Kryefaqja Box 5 Shihni në ëndërr sikur po ju bien dhëmbët? Një domethënie e rëndësishme...

Shihni në ëndërr sikur po ju bien dhëmbët? Një domethënie e rëndësishme fshihet pas saj

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’

Shikoni shpesh në ëndërr sikur po ju bien ose thyhen dhëmbët? Kjo ëndërr, që njerëzit zakonisht e mbajnë mend, mund të tregojë diçka të rëndësishme për jetën tuaj, veçanërisht për shëndetin.

Domethënia më e rëndësishme që fshihet pas kësaj ëndrre është se nuk po kujdeseni për veten dhe jeni të vetëdijshëm për këtë. Kur ju bien ose thyhen dhëmbët, ju pengojnë që të flisni apo hani normalisht. Truri po përpiqet t’ju tregojë se duhet t’i kushtoni më shumë rëndësi vetes, si mendërisht ashtu edhe fizikisht.

Mund të jetë gjithashtu një shenjë e frikës se po plakeni. Nëse keni pasur së fundmi një ndodhi të rëndësishme, mund të mendoni rreth jetës suaj në përgjithësi. Nëse ideja e plakjes ju bën nervoz, mund të ngelet në mendje kur flini dhe shikoni kështu ëndrrash.

Ëndrra sikur po ju bien dhëmbët mund të jetë gjithashtu një shenjë se duhet të keni një person në jetën tuaj ku mund të mbështetni. Mund të mos e kuptoni, por, nëse nuk keni një person në jetën tuaj që kujdeset për ju, thellë thellë keni një dëshirë të madhe për ta pasur.

Siç mund ta shikoni, ka disa mënyra interpretimi për këtë ëndërr. Gjëja më e mirë që mund të bëni është të kujdeseni për veten, të ushqeheni shëndetshëm, të flini mjaftueshëm dhe të bëni një jetesë normale. Sapo t’i rregulloni këto gjëra në jetën tuaj, edhe ëndrrat do të zhduken.

Burimi: PopSugar / https://shendeti.com.al/

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here