Kryefaqja Denonco Urgjenca e zemrës, pacientët në mes të korridorit

Urgjenca e zemrës, pacientët në mes të korridorit

0
Shpërndaje

urgjenca e zemresKjo fotografi është marrë në korridorin e urgjencës së zemrës në QSUT. Që prej ardhjes së sitinës së verës numri i rasteve në këtë pavion është rritur në mënyrë të ndjeshme aq sa mjekët janë detyruar të nxjerrin shtretër në korridor për të përballuar fluksin. Ky pavion nuk ka shumë kohë që është rikonstruktuar dhe kushtet e tij janë me të vërtetë të kënaqshme por lë shumë për të deshiruar kjo pamje. Siç e shikoni edhe në foto pacientët janë “shtruar” në mes të korridorit, ku kushtet për trajtimin e tyre nuk janë aspak të pranueshme.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here