Kryefaqja Shendeti a-z A Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

0
Shpërndaje

Të jetosh me anemi

Trajtimi i anemisë dhe ushqyerja me një dietë të shëndetshme ju jep më shumë energji dhe përmirësim të jetesës. Shumë njerëz mund ta menaxhojnë aneminë nëpërmjet një diete të shëndetshme dhe suplemente të hekurit ose vitamina të ndryshme, nëse mjeku iu thotë se kanë mungesë në njërën nga këto lëndë ushqyese kyçe. Nëse keni ndonjë sëmundje kronike, atëherë menaxhimi i mirë i gjendjes do t’ju ndihmojë të parandaloni ose menaxhoni aneminë.

Burimi: WebMD / Shendeti.com.al 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here