Kryefaqja Shendeti a-z K Të vërtetuara shkencërisht: Ushqimet më të mira që luftojnë kancerin

Të vërtetuara shkencërisht: Ushqimet më të mira që luftojnë kancerin

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Asnjë ushqim nuk mund të parandalojë kancerin, megjithatë, kombinimi i duhur i ushqimeve mund të bëjë diferencën. Në vaktin e ngrënies, mbani një balancë të të paktën 2/3 ushqimeve me bazë bimore dhe jo më shumë se 1/3 proteina me bazë shtazore. Kjo është një zgjedhje e rëndësishme për të luftuar kancerin, sipas Institutit Amerikan për Hulumtimin e Kancerit. Ja cilat janë ushqimet më të mira që luftojnë kancerin.

Shfletoni galerinë…

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here