Denonco – Aktivitete

Pacientët dhe institucionet shëndetësore, përballë në një tryezë për përmirësimin e sistemit

“Shëndeti është fusha e betejës për nderin apo turpin e një shoqërie”! Këto ishin fjalët e Asim Toros, kreu i shoqatës së Fëmijëve dhe të Rinjve me diabet në tryezën e organizuar sot nga shoqata “Together for life”. Në...

 

Të sëmurët me kancer, sfidat për të marrë mjekimin

Denisa Canameti “Kur të duhet të përleshesh për të marrë mjekimin që të siguron jetën, atëherë dinjiteti yt kthehet në asgjë”. Kështu u shpreh Donjeta Zeqa, e ëma e së cilës ka vuajtur nga kanceri i gjirit, në...

 

“Together for Life” informon mbi Kartën e të Drejtave të Pacientit

Përgatiti për gazetën “Shëndet +”: Elena Beta/ Foto: Elona Tereziu Në kuadër të projektit “Vepro tani! Denonco korrupsionin në sistemin shëndetësor!”, të mbështetur nga Ambasada Amerikane, përfaqësues të shoqatës “Together...

 

Avokat falas për pacientët e prekur nga korrupsioni

Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare, në kuadër të një projekti kundër korrupsionit në shëndetësi, të financuar nga Ambasada Amerikane, ofron avokat falas për pacientët që dëshirojnë të denoncojnë korrupsionin në shëndetësi. Gjatë...

 

Korrupsioni në sistemin shëndetësor, bashkohen media dhe shoqëria civile

“Roli i medias dhe shoqërisë civile në mbrojtjen e të drejtave të pacientëve”. Ishte kjo tema e tryezës së rrumbullakët të realizuar sot nga shoqata “Together for Life” në kuadër të projektit “Vepro...

 

Tavolina e rrumbullakët për korrupsionin në shëndetësi

    Shoqata “Together for life” organizon sot prezantimin e projektit “Vepro tani! Denonco Korrupsionin në Sektorin e Shëndetësisë”. Eventi do të zhvillohet në ambientet e Hotel Tirana International dhe do të nisë...