A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: J

Ja çfarë ndodh me trupin nëse e mbani jashtëqitjen

Përshtati në shqip: Blertina Koka Sforcimi i trupit për të mbajtur jashtëqitjen, pasi nuk je në vendin e duhur për t’u shkarkuar, nuk sjell vetëm parehati por është edhe i dëmshëm për shëndetin. Megjithatë, ka raste kur jemi të detyruar që ta mbajmë jashtëqitjen (kur...

Facebook të shton jetën

Përshtati në shqip për "Shendeti.com.al": Blertina Koka Rrjetet sociale janë kritikuar gjithmonë për “vrasje” të komunitetit dhe vendosjen në rrezik të fëmijëve, por një studim i ri sugjeron se ato mund të ndihmojnë njerëzit të jetojnë më gjatë. Një studim i kryer tek...

Ja sa gjatë mund të jetojë një njeri, sipas shkencës

Përshtati në shqip për "Shendeti.com.al": Blertina Koka Qeniet humane e kanë arritur limitin e jetëgjatësisë, thonë shkencëtarët. Edhe pse po jetojmë më gjatë se gjeneratat e mëparshme, hulumtuesit shkencorë kanë dalë në përfundimin se nuk do të arrijmë të thyejmë...

Sekreti për të jetuar më gjatë? Lexoni libra

Përshtati në shqip për "Shendeti.com.al": Blertina Koka Disa preferojnë librat voluminoz të Tolstoit, e ndërsa të tjerë janë të tërhequr nga Harry Potter. Çfarëdo gjinie t’i përkasin, librat të zgjasin jetën, ka zbuluar një studim i ri. Personat që lexojnë libra jetojnë...