A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: ZH

Zhurmat, sëmundjet që na shkaktojnë

Trafiku i mjeteve sot është më i zhurmshëm krahasuar me disa dekada më parë dhe po shtohen gjithnjë e më shumë kërkimet që tregojnë se zhurmat e shumta shkaktojnë stres dhe sëmundje të lidhura me të si sëmundjet e zemrës dhe problemet me gjumin, shpjegon Tor Kihlman, koordinator...

Zhurmat, dëmet që po na shkaktojnë në shëndet dhe në tru

Kryeqyteti i vuan më shumë pasojat e zhurmave të pafundme, por edhe qytetet e tjera të Shqipërisë janë gjithashtu me probleme jo vetëm gjatë ditës, por edhe natën Aishe Thartori U ndodh të gjithëve të dalin nga shtëpia të qetë për të vajtur në punë apo shkollë dhe kur...