Neuropediatër, specialist EEG, (I certifikuar nga ILAE- Liga Ndërkombëtare Kundër Epilepsive), mjekimi i epilepsive dhe problemeve të tjera neurologjike tek fëmijët.

Master: Konvulsionet tek fëmijët

Doktoratura: Epilepsitë tek fëmijët

Adresa: Poliklinika e Specialiteteve nr.3, Tiranë

Cel: 0682066561

e-mail: artanharuni@hotmail.com