Emri: Lindita Myzyri

Specialiteti: Obstetër-Gjinekologji

Lindita MyzyriTel: 069 20 51 921

E-mail: lindita_myzyri@hotmail.com

Biografia

Dr. Lindita Myzyri punon si mjeke gjinekologe, pranë konsultorit të gruas në Qendrën Shëndetësore Nr.3 në Tiranë.

Specializimin për Obstetër-Gjinekologji e ka kryer në Greqi, ndërkohë që tashmë numëron rreth 30 vjet eksperiecë në punë e saj.

Më parë ka punuar në Vlorë dhe Himarë.