Kopshti Aktivitete

Përfundon procesi i anketimit të prindërve të 43 kopshteve publike të Tiranës

Ka përfunduar sot procesi i anketimit të prindërve të 43 kopshteve publike të Tiranës lidhur me perceptimin e kënaqësisë së tyre për kushtet fizike infrastrukturore dhe ato të sigurisë dhe higjienës në kopshte. Ky pyetësor është...

 

“TFL” nis monitorimin e standardeve të 43 kopshteve publike të Tiranës

Dorina Reçi  Në kuadër të projektit “Lëviz për kopshtin tim”, me mbështetjen e Lëviz Albania dhe me financimin nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC, Shoqata “Together for Life” po zbaton këtë projekt...

 

“Lëviz për Kopshtin Tim”, trajnohen monitoruesit për kopshtet e Tiranës

Shërbimi i kopshteve në Tiranë përballet me problematika të shumta, si: mbipopullimi, shpërndarja e pabarabartë, mosrespektim i standarteve të infrastrukturës fizike, të sigurisë dhe higjienës etj. Për këtë arsye, shoqata “Together...

 

‘Lëviz për kopshtin tim’, përfaqësuesit e TFL-së takohen me drejtuesit e arsimit

Në kuadër të projektit “Lëviz për kopshtin tim”, i mbështetur financiarisht nga qendra “Lëviz Albania” me fonde të Qeverisë Zviceriane, u organizua një takim midis përfaqësuesve të “Together for Life” dhe zv. ministres...