ciljeta-xhilaga

Blertina Koka / Shendeti.com.al

Këngëtarja e njohur Çiljeta Xhilaga ia ka besuar jetën e saj dhe atë të familjarëve spitalit më të ri në kryeqytet, atij Continental. Ajo është fotografuar së fundmi në ambientet e këtij spitali, ku ka shkuar të bëjë analizat.

Këngëtarja i ka rekomanduar edhe fansat e saj që të shkojnë tek Spitali Continental nëse kanë nevojë, pasi është i vetmi spital në Shqipëri që ofron shërbim profesional dhe me një çmim ekonomik, të përballueshëm nga të gjitha shtresat e shoqërisë.

Është për t’u theksuar ky fakt, pasi dihet që shumë pak shqiptarë kanë mundësi të gjejnë shpëtim në spitalet private, duke marrë parasysh çmimet e tyre të kripura.

Fatmirësisht është Spitali Continental për ne “hallexhinjtë”.

ciljeta-xhilaga_spitali-continental

“Duke konsultuar analizat e mia me dr. Valbonën @spitali_continental. Kam gjetur zgjidhje për veten dhe familjen time me këtë spital modern, çmime shumë të ulëta dhe shërbim të një cilësie shumë të lartë. Kush ka nevojë spitali ndodhet në Ali Dem. Këtu gjeni shërbim profesional të pediatrisë, gjinekologjisë, kardiologjisë e shumë të tjera”, shkruan Çiljeta në faqen e saj në Instagram.

Spitali Continental ofron një strukturë moderne, staf profesionistësh dhe kosto financiarisht të përballueshme nga të gjithë shqiptarët.

Me moton “Për ju, për familjen, për jetën”, dera e madhe e spitalit Continental mirëpret këdo që ka nevojë qoftë për një konsultë të thjeshtë mjekësore deri tek ndërhyrjet më të vështira kirurgjikale.