Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+”

Artid DuniDy profesionistë të mirë. Të dy mjekë, të dy pedagogë, të dy të angazhuar nëpër konferenca mjekësore brenda dhe jashtë vendit. Doktoresha është gastrohepatologe, ndërkohë doktor Artidi është mjek ortoped në Spitalin e Traumës.

Ata janë njohur në vitin 1990. Fakulteti ka qenë edhe terreni që i ka njohur. Sot ata kanë dy fëmijë, dhe padyshim që janë ndër çiftet më simpatikë.