Kopshti Raporto

Mungesa e psikologëve në kopshtet e Tiranës, shteti nuk ofron kushtet më minimale për fëmijët me nevoja të veçanta

Elona Tereziu Unë sot u dorëzova! Nuk dua më asnjë trajnim nga shteti, trajnimin ma kanë dhënë 30 vite punë. Dua të zbatohet ligji, dua të zbatohen rregullat që firmosin e vulosin ministritë! Edukatore Pranvera Sipas një vëzhgimi...

 

A e dini se çdo kopsht duhet të ketë një psikolog?

Psikologjia si shkencë ka relativisht pak vite që është e njohur në vendin tonë, ndaj dhe ai si profesion ndeshet me vështirësinë përhapjen, integrimin në një shoqëri si e jona. Tashmë, dihet nga të gjithë, se problemet e edukimit...